Ouet

5/5 - (2 votes)

Hui vos porte una panoràmica amb la vista des de l’ouet a la casella (Alzira). (Sabeu que al peu de la imatge teniu les dades tècniques a més de la localització gps,i podeu visualitzar-la al google maps?). En esta solament veieu les dades de localització perquè les dades tècniques no serien reals, perquè és una panoràmica de varies fotos.

EXIF:
  • Location: 39° 6.7′ 0″ N 0° 19.4667′ 0″ W

La excursió la va organitzar l’amic Sergi i va ser un plaer passejar amb ell i els seus amics per la muntanya. A la imatge podeu vore l’ouet, el cavall Bernat, la creu del cardenal, la platja i la ratlla.

També vos adjunte un vídeo que me va passar la setmana passada Minerva (4 xics i una xica tocant la mateixa guitarra i no ho fan malament). Soc super fan del tio de la barba… jajajaja

Heu vist als enllaços socials que també tinc canal en youtube?… “no te digo nà y te lo digo tó”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.