Fardatxo

Canviem de tema, hui anem a per bitxets. Portàvem uns dies veient eixir d’un forat a la femella a prendre el sol. I com que molta vergonya no pareixia tindre li vaig demanar el 100-400 al meu amic Jordi, que molt gustosament me’l va deixar.

Ho vaig preparar tot, una cadira, la càmera amb bateria, el 400, proves de llum i foco… i amb un poc de paciència va aparèixer la protagonista, me vaig unflar a fer fotos en totes les poses conegudes.

Però mentre mirava pel visor en una de tantes ràfegues va eixir un cabot per darrere d’ella, el mascle!!, que fort! no l’havíem vist mai eixir, vair re-enquadrar i sols vaig poder fer-li 3 fotos… ací teniu la millor. Espere que vos agrade:

EXIF:
  • Aperture: ƒ/8
  • Camera: Canon EOS 7D
  • Focal length: 250mm
  • ISO: 100
  • Location: 39° 13.8559′ 0″ N 0° 34.5388′ 0″ W
  • Shutter speed: 1/160s

Es tracta de una parella de fardatxos ocel·lats, teniu més informació ací a la wikipedia

Ahir vaig tornar a mirar el forat i està molt tapat per fulls de la tardor, així que o encara estan hivernant o han canviat el cau de lloc.

L’altre dia mentre sopava amb uns amics posaren la pel·li “Terminator II: Judgement day” i vaig recordar lo bona que era la pel·li i també la banda sonora, ací vos deixe la de Guns ‘n’ Roses “You could be mine”:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.