Radar de Cullera

Seguim amb l’arxiu i hui li toca a una eixida que férem en juny de l’any passat. Ens ajuntàrem uns quants (eixe dia si no recorde mal erem al menys 6: Augusto, Jordi, Alberto, Manolo, Oscar i Jo) i anàrem a Cullera a vore que podíem fer.
Pujarem fins el Radar Meteorològic i ens disposarem a fer fotos. Jo no m’havia adonat, però allí hi havia càmeres de seguretat i alarmes, però com que la nostra intenció era solament fer fotos, ens posarem a desplegar el material. Be, pues encara no havien passat ni 5 minuts ens vegem pujar un cotxe molt ràpidament cap on estàvem nosaltres, efectivament! la Guàrdia Civil!, molt amables un xic i una xica ens demanaren documentació i ens preguntaren que fèiem per allí. Ens contaren que allí hi havia molts diners en material tecnològic i que per això estava tan ben vigilat, els havia sorprès que hi haguera tanta gent allí a eixes hores.

Ojo! son 20 minuts de foto, hi ha prou contaminació lumínica, però el resultat no és roin del tot, està feta amb el 8mm i després he corregit un poc la deformació, espere que vos agrade:

EXIF:
  • Camera: Canon EOS 7D
  • Focal length: 50mm
  • ISO: 200
  • Location: 39° 10.5748′ 0″ N 0° 15.061′ 0″ W
  • Shutter speed: 1200s

Com a banda sonora vos recomane una peça del meu canal de Youtube interpretada per l’Agrupació Musical L’Artística de Carlet. Es tracta de l’obra “Libertadores” d’Oscar Navarro, dirigeix Fernando Hernández García:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.