Favàritx

5/5 - (1 vote)

Esta setmana que va acabar ahir hem superat tots els rècords que tenia a la web i facebook, així que primer que res… GRÀCIES, i després… altra foto del viatge a Menorca… fins que me digueu que ja esteu avorrits als comentaris 😉

Es tracta del far de Favàritx, que es troba al Nord de la ciutat de Maó. No crec que siga la última foto que penge d’aquell dia… tinc unes quantes i esta ha sigut la primera que m’he trobat (i encara no era completament de nit)


EXIF:
  • Camera: Canon EOS 7D
  • ISO: 100

Com arribarem prompte i teniem temps fins que es fera de nit, a banda de fotos, ens entretinguerem fent un time lapse que vos pose a continuació… no es perdeu com Augusto fa patinatge a partir de la meitat del video, jajajaja.

Fins la pròxima.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.