Tronà

5/5 - (1 vote)

Ahir se’n va muntar una bona, jo estava mirant “Vigilados: Person of interest” (vos la recomane) i vaig reaccionar tard. Vaig traure el trípode, la càmera, ho vaig muntar tot i des del balcó de ma casa vaig començar a disparar (amb la gràcia de vore algun rellamp i dels bons entre foto i foto).

Com que vaig arribar tard la tempesta s’anava desplaçant cap a Alginet, però en esta que vegeu ací baix he apilat totes les fotos que tenien rellamp i este és el resultat.

20161024rellamxic

EXIF:
  • Aperture: ƒ/7.1
  • Camera: Canon EOS 7D
  • Focal length: 12mm
  • ISO: 100
  • Shutter speed: 15s

I la banda sonora la posa esta xica que està començant en el saxo (no és el tipus de música que més m’agrada, però la xica ho fa moooolt be):

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.