Casa Rama

5/5 - (4 votes)

El dijous passat ens va fallar la modelo, i la nit sols va donar per a dos tomes bones, però a mi m’agraden molt les dos.
La primera la vaig pintar jo, Augusto volia vacances. És un lloc al que ja hem estat, però fins ara no m’havia agradat massa el resultat. I és que ja ho diu el refrany… “Si vols tindre el llit ben fet… fes-lo tu mateix”.

Tota la escena està il·luminada amb una llanterna amb filtre carabassa i una cartolina negra per a evitar que es veja.

EXIF:
 • Aperture: ƒ/7.1
 • Camera: Canon EOS 7D
 • Focal length: 12mm
 • ISO: 100
 • Location: 39° 7.2987′ 0″ N 0° 23.1498′ 0″ W
 • Shutter speed: 1072s

I l’altra imatge la va il·luminar tota Sergio amb el mateix mecanisme, enhorabona!!

EXIF:
 • Aperture: ƒ/7.1
 • Camera: Canon EOS 7D
 • Focal length: 12mm
 • ISO: 100
 • Location: 39° 7.2987′ 0″ N 0° 23.1498′ 0″ W
 • Shutter speed: 803s

La BSO la posarà una canço amb la que em sent totalment identificat, fixeu-se en la lletra, el video no té molta qualitat, però la lletra m’agrada molt. Es tracta de “Old time Rock&Roll de Bob Seger”:

Si, ja se que a molts vos sonarà perquè apareix en la pel·licula Risky Bussiness de Tom Cruise, però jo des que vaig vore esta publicitat per al Guitar Hero amb Heidi Klum… que voleu que vos diga… no se ni qui és Tom Cruise… jajajaja.

2 Comments:

 1. Fins que no les vaig vore a l’ordinador no hem vaig donar compte de que eren dos tomes impresionants, simplement m’encanten. Gràcies pe’l nomenament en la segona foto, però sense vosaltres seria impossible. M’heu descobert un món nou dins de la fotografia. Gracies per acollirme, sou de p&#a mare. I gràcies també a Jordi, per deixar-me el trípode jejjee a vore si prompte puc anar amb el meu.

  • La veritat és que a mi també em va sorprendre que a la primera eixira pintada tal i com volia (jeje). Gràcies a tu per vindre!. I a Jordi… ves espai, que crec que si algú fa més fotos que tu en el trípode al final se’l queda, no? jajaja.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.