Ponent

5/5 - (1 vote)

Si, ja sé que tots estem farts del vent, que molesta i que dona mal de cap, però tot no és mal, també deixa imatges com la que porte hui. Un dia molt clar, nuvols baixos i dispersos i un blau al cel espectacular.
La presa està feta en el 24-105 (en 24mm) i el polaritzador circular. No hi ha photoshop, sols he tocat un poc el nivells al Lightroom. Vaig prendre 7 fotos i després les vaig juntar amb el Hugin. He deixat la imatge a 2500px d’ample… però si la meua càmera te 18mpx per 7 fotos… calculeu com és la original, jejeje

EXIF:
  • Camera: Canon EOS 7D
  • Location: 39° 13.8559′ 0″ N 0° 34.5388′ 0″ W

Com a banda sonora posaré algo mogudet, que done anims… Kiko Veneno! Memphis blues again… igual em repetixc… però que aparega per ahi Santiago Segura li dona el toc d’humor necessàri.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.