Torre (de control) Alèdua

5/5 - (1 vote)

Després de uns dies quedant i anul·lant la cita a última hora, després d’un embrague trencat i d’una eixida als pinets desastrosa… per fi tenim el startrails que volíem de la Torre Alèdua. Com diu el títol, allò pareixia un aeroport, amb tanta llumeneta amunt i avall. La veritat és que és un lloc que tenim molt prop i que no visitem molt sovint (repetirem, per a que Sergio també tinga el seu startrails).

Quant a la presa es tracta d’un startrails amb 180 fotos de 30” amb 1” entre foto i foto (en alguna ratlla d’avió es pot apreciar:


EXIF:
  • Aperture: ƒ/4
  • Camera: Canon EOS 7D
  • Focal length: 12mm
  • ISO: 320
  • Location: 39° 17.7973′ 0″ N 0° 33.6863′ 0″ W
  • Shutter speed: 29s

La edició posterior va ser amb Lightroom, ajust de nivells i temperatura, i després les vaig apilar amb Gimp, però canviar el tipus de capa a “solo aclarar” una per una era un poc tediós i per deformació profesional vaig pensar que algú ja s’hauria trobat amb eixe problema, així que vaig buscar un poc i vaig trobar este script (createStack.sh) que em va resoldre el problema, pertany a un post que podeu vore ací sobre com fer startrails a linux.

Alguns (els poquets que s’atreviu a comentar al blog), haureu vist que ara s’heu de fer login per a poder comentar. Ha sigut imprescindible, m’unflaven a Spam, disculpes.

Quant a la musiqueta, i després un parell de sustos que hem tingut esta setmana vull una cançoneta que sempre me posa les piles, que per a mi és un cant a la vida i que sempre hem de jugar “patà i avant”:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.