Pont d’en Gil

5/5 - (1 vote)

Vinga, que ja queden poques de Menorca (jijiji) esta d’avui, com l’altre dia, va acompanyada d’un timelapse que varem fer amb la SONY HDR AS100VR. Es tracta d’un pont de pedra natural que ens va recomanar el cambrer dels xinos on dinarem davant de l’apartament.


EXIF:
  • Aperture: ƒ/4
  • Camera: Canon EOS 7D
  • Focal length: 12mm
  • ISO: 640
  • Location: 40° 0.681′ 0″ N 3° 47.7215′ 0″ E
  • Shutter speed: 160s

La veritat es que ho teniem al costat de casa i no ho sabiem.
La il·luminació del pont és d’Augusto, i la frontal meua i de la lluna.

El video te un poc de soroll al final (el ISO de la camereta tampoc és per a tirar coets, però es que no està pensada per a fer timelapses nocturns)

Espere que vos agrade i els vostres comentaris.

2 Comments:

  1. Pel que veig el Blog va vent en popa. Per això el donar-te l’enhorabona pel treball que estàs fent i per ensenyar-mos les fotos/ vídeos tan xules que fas. I com sempre la música per a acompanyar la visita a la web. respecte a la foto, el forat en la roca es espectacular. El TOT haguera segut que la linea entre l’aigua i el mar haguera estat dins del forat. Ara, pareix que baixar un poc més estava un poc perillós. jeje

  2. Si, esta setmana no he passat per ací perquès estava en suissa descarregant els milions de benefici del blog ;-)… jajajaja
    Si, ja saps que jo soc un poc cagueta per a menejar-me per les pedres, Augusto si va baixar, però el lloc que permetia baixar t’obligava a desplaçar-te més cap a la dreta i el sol ja no entrava igual a l’enquadre. Però gràcies per les crítiques constructives.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.