Fotos musicals

5/5 - (2 votes)

El passat 19 d’octubre ens juntarem els nous músics, Alberto, Augusto i jo amb la missió de fer les fotos dels nous músics per al llibret de Santa Cecilia.
Alberto s’encarregaria de la foto “tradicional” que va acabar sent una foto des d’una perspectiva molt original (i que finalment és la que podeu vore al llibret). Així mateix vaig demanar ajuda a Augusto per a poder realitzar una idea que portava al cap en modo “nocturna”. La idea era que en lloc de pareixer sols 4 músics, formarem una xicoteta banda, apareguen varies vegades repetits cadascun de nosaltres.
Cal dir que era tard i que tots tenim algo de presa, així que no podiem arriscar i fer-ho tot en una toma. Anarem a assegurar i ferem divereses exposicions (i gràcies que ho ferem així sino haguera sigut un desastre).
Ací vos deixe les 6 tomes per a la primera foto:

grup-toma1 grup-toma2grup-toma3  grup-toma4 grup-toma5 grup-toma6

I ací teniu el primer que va resultar en apilar totes les tomes:

grup-resultat1I el resultat final esborrant contingut d’algunes capes per a evitar els fantasmes i les superposicions de llums:

grup-resultat2Ja que estàvem allí també portarem a terme la idea de Augusto:

Esta vegada més simple d’execució per amb resultats molt impactants:

llums-toma1
llums-toma2Tan sols apilant les dos tomes:

llums-resultat1I el resultat final amb un lleuger ajustament d’enquadre:

llums-resultat2El president de la banda que estava per allí va voler aprofitar per a vore que era això que jo li comentava de fer fotos a fosques. Estes son totes en una sola toma i amb ajustament sols de nivells:

mestre2 mestre1

La musiqueta de hui la posara Daniela Andrade, una xica que vaig conèixer perquè formava part de la banda sonora d’un capitol de Suits (una serie molt recomanable):

2 Comments:

  1. Cristian capac inca

    Sou unes màquines!!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.