Fotos Musicals (repetim)

Quan ja havia penjat l’anterior post Fotos Musicals, amb les fotos que prepararem per al llibret de Santa Cecilia 2015 de l’A.M. l’Artística de Carlet, me’n vaig adonar que una de les tomes (en la que simularem una xicoteta banda amb els músics nous, m’havia deixat per afegir a la versió final una de les tomes, que resulta que és una del teló de fons i que completa la foto. Després de demanar les oportunes disculpes a Augusto per l’error, li vaig dir que tornaria a penjar la foto corregida, que ací teniu:

20151118I per a fer companyia a esta foto (ara mola més, eh?) vos porte un vídeo del Playing for a Change, el Celebration de Cool and de Gang

I ací teniu la versió original amb saxo tenor i tot… jejejeje

2 Comments:

  1. Molt bè David. Treballador i companyer de tots. Que dure.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.