Assalt al castell

Ací podeu vore un altra vetlada típica de campament, l’assalt al castell. Els defensors del castell es distribueixen per la zona que rodeja al castell (en la fotografia el punt més alt amb una llum forta fixa) i els atacants (els xiquets) han d’aconseguir arribar al castell i deixar alguna cosa dins (un paperet) per demostrar que han arribat. Hi ha moltes variants del joc, però segur que si heu anat de campament haureu jugat.

La toma és de 5 minuts i el que es veu en primer pla és el cap de campament que s’encarregava de donar-los als atacants els paperets per a que anaren deixant-los al castell.

Podeu vore que hi havia més d’un camí per a aconseguir l’objectiu 😉


EXIF:
  • Aperture: ƒ/6.3
  • Camera: Canon EOS 7D
  • Focal length: 12mm
  • ISO: 400
  • Location: 40° 24.7313′ 0″ N 0° 24.7437′ 0″ W
  • Shutter speed: 300s

La banda sonora la posarà un altra cançò típica de campament i del sopar medieval (si, eixe en el que sopàvem en les mans!). Acabe de descobrir que la cançò era de los Nikis, i no dels Inhumanos, com jo pensava… ala… ja me puc gitar.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KLPWXIWpCiA[/embedyt]

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.